Nu erbjuds ytterligare en tio dagars teoretisk och praktisk intensivutbildning av team som vill komma igång och arbeta med Dialektisk Beteendeterapi med emotionellt instabila (borderline) patienter. Även personer som utbildas för att komplettera befintliga team kan söka. Utbildningen är uppdelad i tre delar:
5 dagar 25-29 januari 2021
3 dagar april/maj 2021
2 dagar september/oktober 2021

Kursen samkörs i del 2 och 3 med den intensivutbildning som startat i oktober 2020. Även intensivutbildningen i januari kommer att begränsa antalet deltagare m h t covid-19 rekommendationer.

Lärare kommer att vara:
Professor Alan Fruzzetti från Harvard School of Medicine, Boston, USA. Dr Fruzzetti har varit nära medarbetare till Marsha Linehan i många år och han har hållit otaliga DBTutbildningar i USA, Sverige och andra länder.
Anita Linnér, leg psykoterapeut från Lund/Helsingborg, med mångårig DBT-erfarenhet. Anita har också gett ett flertal grundutbildningar och färdighetstränarutbildningar i DBT.
Peter Thunström, leg psykolog/psykoterapeut i Linköping. Arbetar i ett DBT-team på BUPkliniken. Har lett många utbildningar inom BUP och DBT-utbildningar av olika slag. Är även familjeterapiutbildad.

Läs hela inbjudan här.