DBT Sverige

Om föreningen

DBT Sverige är en ideell intresseförening för Dialektisk beteendeterapi som bildades 2012. Föreningen verkar för att utveckla och stärka DBT i Sverige samt bidra med information kring kvalitetssäkring och kompetensutveckling.

Som medlem i föreningen får du tillgång till DBT Sveriges mejllista som är vårt forum för att bland annat utbyta erfarenheter, ställa frågor och dela med oss av arbetsmaterial. Du får också möjlighet att gå på gratis kvällsföreläsningar med olika fördjupningsområden inom DBT, EIPS och angränsande områden. Du deltar även på DBT-dagarna till ett rabatterat pris.

Varmt välkommen!

Föreningens samverkan

DBT Sverige har deltagit i ett internationellt utvecklingsarbete i syfte att formera en europeisk förening för DBT: European Dialectical Behaviour Therapy Association (EDBTA). Representanter för DBT Sverige har varit Anna Lindström (ordförande DBT Sverige) och Sophie Liljedahl (forskningsrepresentant DBT Sverige).

Anna Lindstöm

Vuxenpsykiatrimottagningen för Emotionell Instabilitet, Lund

Suppleant
Rebecka Ringström